13 Ιαν 2009

α, μπε, μπα, μπλουμ!


Ο διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών είναι πραγματικός
_


Ισπανοί: Εδώ Α-835, για να αποφύγετε την σύγκρουση παρακαλώ αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε 25 ναυτικά μίλια μακριά και κατευθύνεστε ακριβώς κατά πάνω μας.
.
Αμερικανοί : Αλλάξτε εσείς την πορεία σας 15 μοίρες νότια.
.
Ισπανοί : Αρνητικόν! Επαναλαμβάνω, αλλάξτε πορεία 15 μοίρες βόρεια.
.
Αμερικανοί : Σας ομιλεί ο πλοίαρχος σκάφους των ΗΠΑ, αλλάξτε πάραυτα την πορεία σας 15 μοίρες νότια.
.
Ισπανοί: Την υπόδειξή σας δεν την βρίσκουμε ούτε λογική ούτε εφικτή. Εάν δεν θέλετε να προσκρούσετε επάνω μας, αλλάξτε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.
.
Αμερικανοί: (Με υψωμένη φωνή) Σας ομιλεί ο πλοίαρχος Richard James Howard του σκάφους USS Montana του δεύτερου σε μέγεθος αεροπλανοφόρου του στόλου των ΗΠΑ. Έχουμε μαζί μας δυο αντιτορπιλικά, καταδιωκτικό αεροσκάφος και τέσσερα υποβρύχια. Επιπλέον έχουμε την υποστήριξη καταδρομικών. Δεν κάνω ΥΠΟΔΕΙΞΗ αλλά σας ΔΙΑΤΑΣΣΩ! Αλλάξτε πορεία 15 μοίρες νότια, σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του στόλου μας. Πάραυτα τσακιστείτε και αλλάξτε πορεία!
.
Ισπανοί: Σας ομιλεί ο Juan Manuel Salas Alcantara, εδώ είμαστε δυο άτομα. Έχουμε μαζί μας ένα σκύλο, το βραδινό μας φαγητό, δυο μπουκάλια μπύρα και ένα καναρίνι. Το καναρίνι κοιμάται αυτήν την ώρα. Επιπλέον μας υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Dial de La Coruna. Σας ομιλούμε από τον φάρο με αριθμό Α-853 των ισπανικών ακτών Finisterra Galicia και σας γνωστοποιούμε ότι δεν έχουμε πρόθεση να μετακινηθούμε. Δεν έχουμε ιδέα αν είμαστε ο μεγαλύτερος ή ο μικρότερος φάρος των Ισπανικών ακτών. Μπορείτε να προβείτε σε όλες τις γαμημένες απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια του γαμημένου σκάφους σας που σας επαναλαμβάνω κατευθύνεται ολοταχώς προς τις βραχώδεις ακτές μας. Αλλά και πάλι επιμένουμε και σας υποδεικνύουμε να αλλάξετε την πορεία σας 15 μοίρες βόρεια.
.
Αμερικανοί : OK . Kατανοητόν, ευχαριστούμε.
.

6 περπατησαν:

Δήμητρα είπε...

lllllllllllllllollllllllllll

wilma είπε...

λατρεμένο μου αφεντικό! πάντα μου φτιάχνεις το κέφι :))))

mahler76 είπε...

Αν είναι πραγματικός ο διάλογος καλά κάνανε και δεν μάσησαν οι Ισπανοί.

απατεωνες είπε...

Δήμητρα ,
Ε; χαχαχχαχαχ
Η βλακεία χωρίς σύνορα


_______
wilma ,
γέλα , είναι η ζωή μια τρέλα


__________
mahler76 ,
δεν διαβάζεις προσεκτικά
τι αν ; το λέω καθαρά
ΕΙΝΑΙ

thamnos είπε...

ελα ρε και που το ξέρεις ήσουν στον Φάρο??? ή στη φρεγάτα??
τσπ, ωραίο το θέμα σου, απατεωνίστικο....

απατεωνες είπε...

thamnos ,
Μου το είπαν κάτι ρουφιάνοι
Έχω δυνατές πηγές εγώ