23 Ιουν 2010

Οχι στην ΕΡΤ


Καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των καταναλωτών οι οποίοι προσφέγουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να πληρώνουν τη ΔΕΗ δίχως όμως να πληρώνουν την ΕΡΤ με τρόπο ώστε η ΔΕΗ να μην έχει το δικαίωμα να τους κόψει το ρεύμα.

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να μην πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.

Πώς γίνεται :

Εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (για παράδειγμα, τηλεοπτικό πρόγραμμα), μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (για παράδειγμα ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να απαιτήσεις να πληρώσεις μόνον εκείνο που πραγματικά χρησιμοποιείς, δηλαδή το δεύτερο.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο πιστωτής δεν δέχεται να πληρώσει το χαράτσι της ΕΡΤ , πηγαίνει στο Παρακαταθηκών και Δανείων και καταθέτει μόνον το ποσό της υπηρεσίας που αποδέχεσαι και όχι τα υπόλοιπα.


14 Ιουν 2010

RainyMood

πάτα παν
(για τις δύσκολες ζέστες μέρες και
γιατί όχι και για έναν καλό υπνάκο)

9 Ιουν 2010

- TUS -

4 Ιουν 2010

"από ελληνικά χέρια"

πάτα παν

Το ebloko είναι ηλεκτρονική λαϊκή αγορά που δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να προμηθευτεί τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και κατασκευαστών ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, και μάλιστα να τα παραλάβει, αν θέλει, στην πόρτα του.

-
Το ebloko είναι και κάτι πολύ περισσότερο: βήμα προβολής όχι μόνο των παραγωγών και των προϊόντων τους (δωρεάν) αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς, του λαϊκού πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς του τόπου.