23 Ιουν 2010

Οχι στην ΕΡΤ


Καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των καταναλωτών οι οποίοι προσφέγουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να πληρώνουν τη ΔΕΗ δίχως όμως να πληρώνουν την ΕΡΤ με τρόπο ώστε η ΔΕΗ να μην έχει το δικαίωμα να τους κόψει το ρεύμα.

Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να μην πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.

Πώς γίνεται :

Εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (για παράδειγμα, τηλεοπτικό πρόγραμμα), μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (για παράδειγμα ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε, μπορείς να απαιτήσεις να πληρώσεις μόνον εκείνο που πραγματικά χρησιμοποιείς, δηλαδή το δεύτερο.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο πιστωτής δεν δέχεται να πληρώσει το χαράτσι της ΕΡΤ , πηγαίνει στο Παρακαταθηκών και Δανείων και καταθέτει μόνον το ποσό της υπηρεσίας που αποδέχεσαι και όχι τα υπόλοιπα.


1 περπατησαν:

mahler76 είπε...

καλά και κάποια στιγμή θα έρθει κάνα φέσι μαζεμένο και θα τραβάτε τ μαλλιά σας. Πρώτη φορά το ακούω αυτό και αμφιβάλλω αν μπορεί πραγματικά να γίνει νόμιμα.